Advipro, The Complete GxPerience!

Ben je een ambitieuze starter, een consultant met al enige jaren ervaring of een expert in het vak én op zoek naar een carrièreboost? Dan ben je bij Advipro aan het juiste adres!

Wij bieden flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector en zijn steeds opzoek naar getalenteerde medewerkers! Interesse om ons A-team te versterken? Ontdek onze vacatures of solliciteer spontaan!

Project Support

Als gespecialiseerd ingenieur word je projectmatig ingezet in hoogtechnologische omgevingen. Je ondersteunt onze klanten op vlak van compliance, kwalificatie en validatie, kwaliteitsbewaking en engineering support.

Testing & Validation

Je analyseert, test en valideert processen, ruimtes en labo’s voor onze klanten in de Life Sciences (cleanroommetingen, stoomkwaliteitstesten, temperatuurmapping, microbiële staalname, …)

Consulting & Solutions

Je kennis en ervaring op vlak van projectmanagement, procesverbetering, benchmarking, training en project engineering stellen we ten dienste van vooraanstaande bedrijven in de farmaceutische industrie.

The GxP Academy

In ons trainingscentrum met een werkende cleanroom leiden we niet alleen jou en andere potentiële kandidaten verder op. Ook medewerkers van onze klanten worden hier opgeleid door nationale en internationale experten.

Een A-team dat uitblinkt in kennis en verbondenheid

Het A-team. Voor ons betekent het veel meer dan die goede oude serie uit de jaren 80. Al zijn er overeenkomsten: ons team bestaat nl. ook uit gemotiveerde professionals met een gedegen achtergrond in engineering en wetenschappen. Geen uitdaging bij onze klanten is hen te groot. “If you have no one to turn to, call the A-team…”

Onze mensen krijgen de kans om uit te blinken in hun vakgebied, van starter naar expert. We zijn trots op ons team. We werven talenten aan en investeren in opleiding, een professionele omkadering en beperken het woon-werkverkeer. We hebben aandacht voor de mens achter onze medewerkers en investeren in activiteiten die de groepsgeest stimuleren. We zijn hét A-team en laten dat graag zien.

Ontdek ons A-team

"Ik leerde Advipro in maart 2017 kennen via een jobbeurs op het De Nayer Instituut in Sint-Katelijne-Waver. Ik liet er mijn CV achter en werd een week later opgebeld om op gesprek te komen. Even later volgde een tweede gesprek met het management en werd me een contract aangeboden. Ik wilde consultancy doen, net omdat ik dan de verschillende aspecten van de farmaceutische wereld beter kan uitdiepen."

Lees meer

Bart

Test & Qualification Engineer

Ruben is Project & Validatie ingenieur op de dienst engineering van een farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in eye care producten. “Ik sta in voor verschillende facility management projecten, zoals bijvoorbeeld de installatie van equipment of de plaatsing van een werkstation met nutsvoorzieningenleidingen. Als een ruimte een ander doel krijgt en omgebouwd moet worden, zorg ik als projectingenieur voor alle aanpassingen op vlak van sprinkling, HVAC, elektriciteit, piping…. "

Lees meer

Ruben

Project Engineer

Sven maakt deel uit van een compliance team dat verschillende vestigingen van een farmaceutisch bedrijf in de Kempen ondersteunt. “Voor één van deze vestigingen, binnen de afdeling algemene technische dienst, sta ik in voor de compliance opvolging voor wat betreft nutsvoorzieningen en faciliteiten. Dit houdt in: afwijkingsbehandeling, routinestaalnames en performantie kwalificatie n.a.v. change control."

Lees meer

Sven

Senior Validation Engineer

"Als Project Lead Engineer maak ik deel uit van een engineering team. We realiseren projectmatig nieuwe farmaceutische installaties of innovatieprojecten aan bestaande productielijnen."

Lees meer

Ben

Senior Project Engineer Equipment

One team, one spirit

Bij Advipro werken we samen, houden we elkaar scherp, inspireren we elkaar. We blinken niet alleen uit in kennis en deskundigheid, maar ook in teamgeest…

Kom jij ons team versterken?

Je vindt hieronder enkele vacatures, maar we zoeken heel wat mensen. Heb je toch een ander profiel en een passie voor Engineering en Life Sciences? Solliciteer gerust spontaan! We leren je graag kennen. Als jij past in ons team, vinden we vanzelf uitdagende projecten waar jij je tanden in kan zetten.